Summerschool - Gastgemeente Oss

Je leert vaak het meeste door uit de hectiek van de dagelijkse praktijk te stappen en bij een ander te kijken hoe zij bepaalde zaken aanpakken. Daarom organiseert A + O fonds Gemeenten een kijkje in de keuken bij gastgemeente Oss.

Programma

09.30 – 10.00 uurInloop
10.00 – 10.05 uurOpening door Gemeente Oss
10.05 – 10.45 uurGeïnspireerd verhaal door Hanneke Kunst, een bevlogen veranderaar die al klantreizen heeft mogen begeleiden bij onder andere Ikea en de NS en nu ook aan de slag is in de gemeente Oss.
10.45 – 11.15 uurGemeente Oss zelf aan het woord. Hoe hebben zij de klantreizen ervaren? Wat kun jij als medewerker in een klantreis betekenen? En wat kan een klantreis betekenen voor jou en je je collega’s in het netwerk?
11.15 – 12.30 uurAan de slag in een workshop om zelf te ervaren tegen welke vragen je aanloopt als je aan de slag gaat met een klantreis. De workshops staan in het thema van eerder uitgevoerde klantreizen in Oss: “Ik wil hulp bij mijn geldproblemen” (schuldhulpverlening), “Mijn kind heeft gespecialiseerde hulpverlening nodig” (Jeugd) en “Ik wil hulp” (individuele ondersteuning).Het doel is om zelf als deelnemer de meerwaarde van klantreizen te ervaren.
12.30 – 13.00 uurAfsluiting met lunch

Ben jij werkzaam in het sociaal domein? Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.