Factsheets Banenafspraak en overzichten Transparantie Klantprofielen per regio

21 februari 2017

Gisteren, maandag 20 februari, verstuurde UWV per post de Factsheets banenafspraak en de overzichten Transparantie van klantprofielen aan alle voorzitters van de regionale werkbedrijven. Deze wethouders van de centrumgemeenten hebben ieder de documenten ontvangen voor hun eigen regio, plus de totaalcijfers van heel Nederland.

De Factsheet is een verdieping op de regionale Trendrapportage, en geeft inzicht in de sturingsmogelijkheden om mensen met een arbeidsbeperking bij reguliere werkgevers aan een baan te helpen. Het overzicht Transparantie van klantprofielen laat zien in hoeverre de (geanonimiseerde) profielen van mensen uit het doelgroepregister beschikbaar zijn voor werkgevers en intermediairs.

Ga voor de factsheet en het overzicht van uw regio naar https://www.samenvoordeklant.nl/arbeidsmarktregios en klik op uw arbeidsmarktregio. In het rechterkader onder de kop ‘Factsheets’ staan de factsheets.

Voor vragen over het lezen van de cijfers of de mogelijkheden voor sturing bij u in de regio kunt u het beste contact opnemen met de regiomanager van UWV bij u in de regio. De gegevens van de regiomanager UWV staan eveneens in de rechterkolom van de regio.

Vond u deze pagina interessant?

To prevent automated spam submissions leave this field empty.