Overslaan en naar de inhoud gaan

Informeer werkgevers over het Ontwikkelpad kinderopvang: boek een startsessie

10 april 2024

De brancheorganisaties in de kinderopvang en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) hebben het Ontwikkelpad kinderopvang ontwikkeld. SZW ziet dat een groot aantal regio’s momenteel verkent om met het Ontwikkelpad aan de slag te gaan. En dat in veel arbeidsmarktregio’s de vraag speelt of werkgevers geïnteresseerd zijn. Om werkgevers te informeren en inspireren, bieden de branches, SZW en NLwerktaanwerk het werkgeversservicepunt (WSP) aan om samen een startbijeenkomst voor werkgevers in de regio te organiseren. 

In de startsessie worden werkgevers op een praktische manier op weg geholpen met het Ontwikkelpad kinderopvang. In samenspraak met het WSP wordt de inhoud van de bijeenkomst, de uitnodiging en andere teksten geregeld en waar nodig opvolging. Aan de WSP wordt gevraagd een een ruimte en koffie en thee beschikbaar te stellen, aanwezig te zijn met een aantal adviseurs en de uitnodiging onder de werkgevers in de regio te verspreiden. Indien gewenst mag de samenwerking ook anders ingevuld worden.  

Kaders van de bijeenkomst

  • Duur: 2 uur
  • Voor werkgevers gratis
  • Grote mate van interactiviteit (ook tussen werkgevers onderling)
  • Voor minimaal 8 tot maximaal 25 werkgevers per keer

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een startsessie Ontwikkelpad kinderopvang? Neem vrijblijvend contact op met Jeroen Brandes via kinderopvang@nlwerktaanwerk.nl of tel.: 06-11 25 72 22.

Webinar 'Sectorale ontwikkelpaden'

Donderdag 23 mei organiseert het ministerie van SZW samen met brancheorganisaties BK en BMK en NLwerktaanwerk een webinar over Sectorale ontwikkelpaden. Dit webinar geeft een toelichting op de stand van zaken en de eerste ervaringen van werkgevers en arbeidsmarktregio’s met het Ontwikkelpad kinderopvang. Meer informatie en aanmelden