Overslaan en naar de inhoud gaan

Kamerbrief Hervorming Arbeidsmarktinfrastructuur

30 april 2024

Op de agenda van de Ministerraad stond 26 april jl. de Kamerbrief Hervorming Arbeidsmarktinfrastructuur. Daarin worden maatregelen voorgesteld ter verbetering van de gezamenlijke publieke en private dienstverlening voor werk en scholing aan werkzoekenden, werkenden en werkgevers. Met als doel grotere vindbaarheid en toegankelijkheid, evenals meer samenwerking tussen partijen die op dit vlak diensten verlenen.

Rond de publicatie van de Kamerbrief werkt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) aan een aantal communicatiemiddelen.

  • Naast de Kamerbrief is ook een persbericht verschenen. Stakeholders en andere betrokken partners kunnen deze documenten gebruiken, ook om de inhoud van de Kamerbrief intern te kunnen delen.
  • Er is een samenvatting van de Kamerbrief gemaakt. 
  • Een Q&A met veelgestelde vragen

Naast een Kamerbrief, nieuwsbericht en communicatiemiddelen organiseert SZW in samenwerking met de Programmaraad en betrokken partijen een algemeen webinar en vier informatiesessies. Tijdens de informatiesessies is er ruimte om vragen te stellen. Meer informatie over het webinars en de informatiesessies vind je hier