Kijk in de spiegel met de werkgeversgerichtheidscan

14 september 2017

De regionale dienstverlening aan werkgevers is een essentieel onderdeel in de arbeidstoeleiding. De match tussen de vraag van de werkgever en de talenten van werkzoekenden is mensenwerk. En ook is het een kwestie van een goede organisatie. Sluiten alle tandwielen in de organisatie naadloos aan om die match te maken? Zijn de doelen van de organisatie en van medewerkers op alle niveaus hetzelfde? Staat de behoefte aan personeel van de werkgever centraal, en sluit het aanbod van werkzoekenden hierop aan?

Quickscan

De Quickscan geeft je een eerste indicatie voor jouw organisatie op bovenstaande vragen. Het is een vragenlijst van 15 vragen. Het fungeert als een kleine handspiegel; het signaleert de onderdelen van de regionale samenwerking waarin het goed loopt, en waar actie nodig is. De Quickscan kan je persoonlijk invullen, of gezamenlijk in een kleine of grotere setting. Klik hier om de Quickscan in te vullen.

Organisatiescan

De Organisatiescan brengt je een uitgebreid inzicht in de manier waarop de regionale werkgeversdienstverlening is georganiseerd. Het werkt als een grote passpiegel: een 100-tal vragen beantwoorden levert je één rapport met inzicht in je aandachtspunten. Het geeft je een krachtig middel in handen om de vervolgstap te zetten in de ontwikkeling van de organisatie. Het beste resultaat wordt bereikt als grote groep medewerkers het invult, uit alle onderdelen van de organisatie of samenwerkingsverband.

De Programmaraad begeleidt graag je bijeenkomst of organisatie als je geïnteresseerd bent in dit instrument.

Meer informatie

Meer weten over de Organisatiescan Werkgeversgerichtheid? Stuur een e-mail naar info@samenvoordeklant.nl onder vermelding van Organisatiescan Werkgeversgerichtheid.

 

 

Vond u deze pagina interessant?

To prevent automated spam submissions leave this field empty.