Overslaan en naar de inhoud gaan

Regionale werkgeversservicepunten helpen ‘werkgevers anno nu’ vooruit

23 september 2020

Werkgevers anno nu zien kansen, ook in crisistijd. WerkgeversServicepunten helpen met het vinden en verbinden van personeel. Met ondersteunende subsidies en regelingen. De nieuwe campagne ‘Werkgevers anno nu’ maakt ieder WerkgeversServicepunt (WSP) nog beter herkenbaar, vindbaar en bereikbaar voor werkgevers.

Juist in deze onzekere tijden is de trots groot dat alle WerkgeversServicepunten bij werkgevers onder de aandacht gebracht worden met een nieuwe campagne. De servicepunten worden in 35 arbeidsmarktregio’s aangeboden. Elk WerkgeversServicepunt (WSP) heeft een groot netwerk en bestand aan personeel en kan helpen bij aanvragen van subsidies en coronamaatregelen. De campagne is bedoeld om werkgevers zo snel mogelijk van personeelsvraag naar antwoord te leiden.

Morgen start vandaag

De werkvloer van morgen vraagt werkgevers anno nu. Het thema waarmee werkgevers geïnspireerd worden om voor slimme personeelsoplossingen te kiezen. Wie werft via WSP werkt aan een divers en inclusief personeelsbestand. Met jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en/of vluchtelingen. Allemaal gedreven mensen die het liefst vandaag nog aan de slag willen.

Juist in deze tijd is het ontzettend belangrijk om mensen snel naar nieuw werk te helpen. En om mensen voor wie het moeilijk is om aan de slag te komen een steun in de rug te bieden. Werkgevers willen hun vacatures snel vervullen. Voor hen zijn de werkgeversservicepunten hét aanspreekpunt voor werk in de regio.

Staatssecretaris Bas van 't Wout

Zien is geloven

Via de campagnesite werkgeversanno.nu, een campagne video en online marketing wordt op regionaal niveau campagne gevoerd. Werkgevers laten zich vaak inspireren door andere werkgevers. Het delen van succesverhalen van ondernemers die hun voorgingen zijn daarom ook onderdeel van de campagne. Deze worden gedeeld via de social mediakanalen van de WerkgeversServicepunten. 

Samen positief werken aan de toekomst

Hoe meer werkgevers op de hoogte zijn van de kosteloze dienstverlening van de WerkgeversServicepunten, hoe meer mensen weer aan de slag kunnen. Misschien wel met een leerwerktraject, jobcoach, loonkostensubsidie of andere regeling. Zo biedt werkgeversanno.nu kansen en gaan we allemaal vooruit.

Een overzicht van regionale werkgeversservicepunten is te vinden via www.werkgeversanno.nu

Videoboodschap staatssecretaris Van 't Wout over werkgeversservicepunten en Werkgevers anno nu