Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitnodiging: Praktijkdag Programmaraad, 10 maart 2022

09 februari 2022

U bent van harte uitgenodigd voor de Praktijkdag van de Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt. De Praktijkdag is op donderdag 10 maart 2022 in het Muntgebouw in Utrecht. Daarnaast organiseren we een online programma met een select-aantal sessies. Bij aanmelden kiest u voor één van beide bijeenkomsten. 

Welke bijeenkomst u ook kiest, we hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld. Met thema’s als werkgevers- en werkzoekendendienstverlening, de regionale mobiliteitsteams, praktijkleren in het mbo, jeugdwerkloosheid, gegevensuitwisseling en publiek-private samenwerking. Zowel voor de fysieke als de online sessies geldt dat het aantal plaatsen beperkt is.

Klik op een afbeeldingen hieronder op welke manier u aan de Praktijkdag wilt deelnemen.

Voor wie is de Praktijkdag?

De Praktijkdag van de Programmaraad is bedoeld voor medewerkers van gemeenten, SW-bedrijven, UWV en partijen die actief zijn in de uitvoering van het regionale Werkbedrijf.

Beperkte deelname private partijen

Per sessie wordt een beperkt aantal private partijen toegelaten. Private partijen dienen hun inschrijving te beargumenteren. Uw inschrijving is pas definitief na acceptatie, u ontvangt uiterlijk 5 dagen voor de Praktijkdag een bevestiging van toelating.