Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinarreeks: Samenhang programma’s gegevensuitwisseling werkdomein

27 juli 2022

Ontwikkelingen en praktische handvatten informatiekundige opgave

Wanneer dienstverleners eenvoudig kunnen beschikken over de juiste informatie helpt dit om de dienstverlening aan werkgevers en werkzoekenden te verbeteren. Denk aan arbeidsmarktinformatie, informatie over vacatures en werkzoekenden en skills, informatie over instrumenten en informatie over opleidingen en financieringsbronnen.

Webinarreeks

In deze webinarreeks praten we je bij over de lopende landelijke ontwikkelingen en voorzieningen. Wat is en komt er beschikbaar?

De reeks start met een openingswebinar van SZW waarin de belangrijkste landelijke ontwikkelingen aan de orde komen. In de daaropvolgende webinars zoomen we dieper in op deze ontwikkelingen. Doel van de reeks is het informeren van de arbeidsmarktregio’s zodat deze zich goed kunnen voorbereiden op het gebruik van de landelijke voorzieningen.

Overzicht van de verschillende webinars

Voor wie

Deze webinars zijn bedoeld voor managers en beleidsmedewerkers. Het doel is inzicht geven in de ontwikkeling en de samenhang tussen diverse programma’s en projecten van gegevensuitwisseling. Na het volgen van de webinars kan de arbeidsmarkt zich beter voorbereiden op wat komen gaat. 

Na het deelnemen aan de sessies heb je meer inzicht in de samenhang van (toekomstige) ontwikkelingen op gegevensuitwisseling, wat dit voor jouw en je arbeidsmarktregio betekent, wie je het beste kan betrekken en waar je alert op moet blijven. 

Terugkijken

De webinars zijn niet meer on-demand beschikbaar. De ontwikkeling op dit onderwerp gaan door, waardoor de gegeven informatie in de webinars niet meer actueel is.
Voor meer informatie over dit onderwerp kun je contact opnemen met projectleider Gerlinde Scheper, gscheper@samenvoordeklant.nl

Openingswebinar met SZW
Overzicht van ontwikkelingen en samenhang in gegevensuitwisseling werkdomein.
Dit is de eerste webinar van de reeks.

Verdiepende Webinar met UWV
UWV vernieuwt haar systemen', wat betekent dit voor de samenwerking in de regio? 
Dit is de tweede webinar van de reeks.

Verdiepende Webinar VUM
Verbeteren Uitwisseling Matchingsgegevens (VUM): Welke mogelijkheden brengt VUM en hoe bereid je je hierop voor? 
Dit is de derde webinar van de reeks.

Verdiepende Webinar VNG
Samenwerken aan werk
Dit is de vierde webinar van de reeks.