Nieuws

Indien u alleen nieuwsberichten wilt doorzoeken, klik dan op bovenstaand zoekfilter.
Mocht u door de gehele website willen zoeken, klik dan hier.

12 maart 2018
De Programmaraad (Divosa, VNG, UWV en Cedris) organiseert in 2018 drie Praktijkdagen - voorheen Implementatiedagen - voor Kennis, Inspiratie en Resultaat over de Participatiewet, Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten en Wet SUWI. Op 8 maart vond de eerste Praktijkdag van dit jaar plaats in de Reehorst in Ede.
17 november 2017
Het heeft ongetwijfeld te maken met het aantreden van het nieuwe Kabinet. In ieder geval is het zoeken naar een plaatsje in de zaal waar de deelnemers aan de Praktijkdag zullen worden bijgepraat over de actualiteiten op het gebied van werk en inkomen. Sommigen komen te laat en moeten genoegen nemen met een staanplaats in de hal van de Rijtuigenloods in Amersfoort.
05 november 2017
De Programmaraad (Divosa, VNG, UWV en Cedris) organiseert in 2017 drie Praktijkdagen - voorheen Implementatiedagen - voor Kennis, Inspiratie en Resultaat over de Participatiewet, Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten en Wet SUWI. Op 2 november vond de derde Praktijkdag van dit jaar plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort.
06 juni 2017
Op donderdag 1 juni vond de tweede Praktijkdag plaats. Een waardevolle Praktijkdag volgens de deelnemers.
25 april 2017
De Programmaraad nodigt u van harte uit voor de Praktijkdag voor Kennis, Inspiratie en Resultaat op donderdag 1 juni 2017 in het Beatrixgebouw te Utrecht. Thema’s die aan bod komen zijn: werkgeversdienstverlening, werkzoekendendienstverlening, transparantie en samenwerking in de arbeidsmarktregio. Met 24 verschillende sessies bieden wij u een gevarieerd programma aan.
07 maart 2017
De Programmaraad (Divosa, VNG, UWV en Cedris) organiseert in 2017 drie Praktijkdagen - voorheen Implementatiedagen - voor Kennis, Inspiratie en Resultaat over de Participatiewet, Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten en Wet SUWI. Op 6 maart vond de eerste Praktijkdag van dit jaar plaats in Media Plaza in Utrecht.