Nieuws

Indien u alleen nieuwsberichten wilt doorzoeken, klik dan op bovenstaand zoekfilter.
Mocht u door de gehele website willen zoeken, klik dan hier.

Pagina's

21 maart 2018
Deelnemers Praktijkdag worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen door de Programmaraad en het ministerie van SZW.
06 juni 2017
Op donderdag 1 juni vond de tweede Praktijkdag plaats. Een waardevolle Praktijkdag volgens de deelnemers.
25 april 2017
De Programmaraad nodigt u van harte uit voor de Praktijkdag voor Kennis, Inspiratie en Resultaat op donderdag 1 juni 2017 in het Beatrixgebouw te Utrecht. Thema’s die aan bod komen zijn: werkgeversdienstverlening, werkzoekendendienstverlening, transparantie en samenwerking in de arbeidsmarktregio. Met 24 verschillende sessies bieden wij u een gevarieerd programma aan.
09 februari 2017
De eerste Praktijkdag van 2017 vindt plaats op maandag 6 maart in Media Plaza te Utrecht. De Praktijkdag op 6 maart kent een bijzonder karakter omdat deze wordt gecombineerd met een bestuurlijke bijeenkomst die het ministerie van SZW samen met de Programmaraad organiseert. Met de bestuurlijke bijeenkomst wil het ministerie van SZW samen met haar landelijke partners en de arbeidsmarktregio’s, de dienstverlening aan werkgevers (“matchen op werk”) in de regio’s een impuls geven.
26 januari 2017
De Programmaraad nodigt u van harte uit om voor in te schrijven voor de eerste Praktijkdag van dit jaar op maandag 6 maart 2017.
13 december 2016
SZW gaf op de Praktijkdag van 8 december 2016, tekst en uitleg over beschut werk en Praktijkroute.
09 december 2016
De Programmaraad (Divosa, VNG, UWV en Cedris) organiseert in 2016 vier Praktijkdagen - voorheen Implementatiedagen - voor Kennis, Inspiratie en Resultaat over de Participatiewet, Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten en Wet SUWI. Op 8 december vond de laatste Praktijkdag van dit jaar plaats in het Beatrixgebouw in Utrecht.
14 november 2016
De Programmaraad (Divosa, VNG, UWV en Cedris) nodigt u van harte uit voor de Praktijkdag voor Kennis, Inspiratie en Resultaat die gehouden wordt op 8 december 2016 in het Beatrixgebouw te Utrecht. Wij bieden u weer een gevarieerd programma aan met kennis-, verdiepings-, praktijk- en intervisie sessies over de Participatiewet, de wet Banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten en de wet SUWI. U heeft op deze dag tevens de gelegenheid om ervaringen met professionals te delen, te netwerken en inhoudelijk deskundigen te bevragen.
09 oktober 2016
De Programmaraad (Divosa, VNG, UWV en Cedris) organiseert in 2016 vier Praktijkdagen - voorheen Implementatiedagen - voor Kennis, Inspiratie en Resultaat over de Participatiewet, Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten en Wet SUWI. Op 6 oktober vond de derde Praktijkdag van dit jaar plaats in NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Pagina's