Overslaan en naar de inhoud gaan

Met inzet van IPS is Rianne geslaagd een betaalde baan te vinden

08 september 2021

Arbeidsmarktregio Zuid-Kennemerland en IJmond heeft in het kader van de Impulsregeling ter bevordering arbeidsparticipatie mensen met psychische aandoeningen onder meer een filmpje laten maken over de succesvolle stappen van een IPS traject naar betaald werk. Het filmpje is een documentaire over Rianne, die er in geslaagd is met inzet van IPS een betaalde baan te vinden.

De bedoeling van het filmpje is om alle betrokken disciplines (behandelaren, klantmanagers, arbeidsdeskundigen, werkgevers etc.) te inspireren. Het filmpje gaat in deze regio gebruikt worden bij multi-disciplinaire workshops, waarbij de insteek is dat de verschillende organisaties en disciplines elkaar beter weten te vinden, en het onderwerp uit de taboesfeer kan worden gehaald. We hopen dat dit filmpje in meer regio’s voor dit doel gebruikt gaat worden, en nodigen jullie uit om hier gebruik van te maken.

Bent u geïnteresseerd in de aanpak rondom de workshop, neem dan contact op met Peter Don via peter.don1955@gmail.com of Rinske Wegener via rwegener@haarlem.nl.