Overslaan en naar de inhoud gaan

Regionale bijeenkomsten over Aanpak Jeugdwerkloosheid en Simpel Switchen van dagbesteding naar werk

14 oktober 2021

UPDATE 8 november 2021: De bovenregionale bijeenkomsten komen te vervallen. Zodra er nieuwe bijeenkomsten worden gepland, zullen wij dit communiceren op samenvoordeklant.nl 

De Programmaraad nodigt u van harte uit om een van drie regionale bijeenkomsten bij te wonen die wij op 22, 23 en 30 november organiseren. Tijdens de bijeenkomsten staan de volgende twee thema’s centraal: Aanpak Jeugdwerkloosheid en Simpel Switchen van dagbesteding naar werk.

Samen met elkaar gaan we in rondetafelgesprekken kennis en ervaringen uitwisselen over deze thema’s. U ontmoet collega’s en gaat in gesprek met mensen die in de praktijk werkzaam zijn voor en met werkzoekenden, zoals gemeenten, UWV en sociale werkbedrijven. Ook medewerkers uit het onderwijs, de zorg en het werkveld jeugdwerkloosheid sluiten aan op deze dag.

Het is mogelijk om de hele dag bij te wonen. Of u kunt alleen het onderdeel Simpel Switchen of het onderdeel Aanpak Jeugdwerkloosheid volgen. Dit mag u bij uw aanmelding doorgeven.

Eigen inbreng vinden we heel belangrijk!

Wij zijn ook heel erg benieuwd naar uw eigen ideeën over onderwerpen of tips, waar u meer over wilt weten of zelf over wilt vertellen, zodat we daar in het programma extra aandacht aan kunnen besteden. Hebt u ideeën over de onderwerpen die volgens u aan de orde moeten komen? Die zijn heel erg welkom! Mail dit dan naar handriessen@samenvoordeklant.nl (simpel switchen) of  mvandersterren@samenvoordeklant.nl (jeugdwerkloosheid)

Wanneer en waar?

  • 22 november Eindhoven, Pullman Cocagne 
  • 23 november Zwolle, De Nieuwe Buitensociëteit 
  • 30 november Rotterdam, WTC Rotterdam

Programma

09.00 – 09.30       Ontvangst met koffie en thee
09.30 – 12.00       Simpel Switchen van dagbesteding naar werk
12.00 – 13.00       Lunch 
13.00 – 15.30       Aanpak Jeugdwerkeloosheid 
15.30 – 16.15       Borrel 

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor medewerkers en professionals werkzaam bij gemeenten (Wmo én W&I), sociale werkbedrijven, UWV, zorgorganisaties en ketenpartners die in hun organisatie aan de slag zijn of willen met Simpel Switchen. En voor professionals werkzaam op het werkgebied van Jeugdwerkloosheid en het onderwijs.
 

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet mogelijk

Wij hebben nog een paar aandachtspunten

  • Er is beperkt ruimte dus wees er snel bij met uw aanmelding!
  • Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om met de CoronaCheck-app een geldige QR-code te tonen bij binnenkomst. Deze wordt gescand. Mochten de coronamaatregelen voor 22 november wijzigen dan informeren we u hierover. Neem ook een identificatiebewijs mee!
  • De logistieke organisatie en deelnemersregistratie is in handen van VNG Connect. 
  • Na inschrijving krijgt u via hen nadere informatie. Logistieke vragen of vragen rondom de Corona-maatregelen kunnen worden gesteld via vngconnectcongressen@vng.nl
  • Voor inhoudelijke vragen:

We ontmoeten u graag op 22 of 23 of 30 november!