Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitnodiging: online vragenuurtje Praktijkleren in het mbo

18 januari 2023

Overtuigd van de nut en noodzaak van Praktijkleren in het mbo, maar loop je vast in de uitvoering? Of zet je praktijkleren in jouw regio succesvol in en wil je collega’s inspireren met hoe jullie dit georganiseerd hebben? Ga in gesprek! En leer van en met de collega’s.

De Programmaraad organiseert samen met SBB, op donderdag 9 februari van 10:00 tot 11:00 uur, weer een online vragenuurtje voor iedereen die betrokken is bij de operationele uitvoering van scholing via praktijkleren in het mbo. Tijdens het vragenuur gaan we in gesprek over Praktijkleren in het mbo. Je wisselt ervaring met elkaar uit, doet inspiratie op en kunt elkaar vragen stellen. 

Meld je hier aan voor het eerst volgende vragenuurtje op donderdag 9 februari van 10:00 tot 11:00 en laat ons alvast weten welke vraag en/of (succes)ervaring je wilt inbrengen. Het vragenuurtje vindt plaats via het platform Zoom.

Voor wie?

Professionals van gemeenten, regionale mobiliteitsteams, werkgeversservicepunten, UWV, Leerwerkloketten en sociale ontwikkelbedrijven die betrokken zijn bij scholing via praktijkleren in het mbo.   

Meer weten?

Wil je meer weten over Praktijkleren in het mbo, bekijk deze pagina of neem contact op met Esther Pieters, projectleider praktijkleren