Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar 'Aansluiten op Verbeteren Uitwisseling Matchingsgegevens: wanneer en hoe?'

04 oktober 2021

Op donderdag 28 oktober organiseert de Programmaraad in samenwerking met het ministerie van SZW, VNG en UWV een webinar waarin de aansluiting op Verbeteren Uitwisseling Matchingsgegevens (VUM) centraal staat. Na afronding van de pilotfase kunnen publieke en private bemiddelingsorganisaties gaan aansluiten op VUM. Doel hiervan is om werkzoekendenprofielen en vacatures beter en breder met elkaar uit te kunnen wisselen. Ook over regio- en organisatiegrenzen heen. Het is voor organisaties belangrijk om zich goed voor te bereiden op de aansluiting op VUM. Zowel qua techniek, planning als de wijze waarop kan worden aangesloten.

Meld u hier aan voor het webinar op donderdag 28 oktober, van 14.00-15.00 uur

Voor wie?

Professionals van bemiddelingsorganisaties die verantwoordelijk worden voor de planning en voorbereiding van de aansluiting op VUM.

  • Vanuit gemeenten, SW-bedrijven, re-integratiebureaus en uitzendbureaus: coördinatoren Informatisering en Automatisering, bedrijfsvoering, ICT-managers en overige verantwoordelijken voor de uitvoering in het werkdomein en de bedrijfsvoering
  • Vanuit softwareleveranciers voor matchingssystemen: productontwikkelaars/ productowners   

Informatie vanuit de pilots

Naast een toelichting over het programma VUM en de technische aansluiting, hoort u vanuit de (startende) pilots wat de bevindingen tot nu toe zijn. Welke voorbereidingen zijn nodig om aan te sluiten? Waar lopen zij tegenaan? Welke impact heeft VUM op de bedrijfsvoering en processen?  

Meer informatie over VUM

Meer informatie over VUM vindt u op www.samenvoordeklant.nl/VUM