Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma "In gesprek met SZW", 28 maart 2024

25 maart 2024

De Programmaraad organiseert donderdag 28 maart de online bijeenkomst "In gesprek met SZW", waarin SZW je op de hoogte brengt van de ontwikkelingen op Participatiewet in Balans en Beschut Werk.

Voor het samenstellen van het programma is opgevraagd welke informatiebehoefte er is. Zowel de bezoekers van de Praktijkdag op 7 maart als deelnemers aan deze bijeenkomst, hebben daar suggesties voor gedaan. Naast de onderwerpen die op de Praktijkdag door SZW in een workshop zijn toegelicht (Hervorming Arbeidsmarkt, Sectorale Loopbaanpaden en Banenafspraak), werden Participatiewet in Balans en ontwikkelingen Beschut Werk het meest genoemd. Daarom is samen met SZW het volgende programma samengesteld:

  • Participatiewet in Balans - toelichting door Erica de Jong en Milou Zonneveld van SZW
  • Ontwikkelingen Beschut Werk - toelichting door Saloua Chaara (Beschut) van SZW en eventueel aangevuld door Hiske Andriessen (Banenafspraak) van SZW

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van gemeenten, UWV, SW-bedrijven en partijen die actief zijn in de uitvoering van het regionale Werkbedrijf.

Praktisch

Datum: 28 maart 2024
Tijd 9:00 - 10:15 uur
Waar: Online via het platform Zoom

SZW op de Praktijkdag

SZW staat ook op de Praktijkdag van 7 maart. In verschillende sessies neemt SZW deelnemers mee over de ontwikkelingen op de onderwerpen: Beschut werk, Sectorale ontwikkelpadden, Banenafspraak en Regionale werkcentra