Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitnodiging: In gesprek met de Programmaraad, SZW en OCW (online)

07 juni 2023

Benieuwd naar de ontwikkelingen op het gebied van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt? Dinsdag 20 juni, in aanloop naar de Leerwerkfestival Praktijkdag delen de Programmaraad en de ministeries van SZW en OCW enkele laatste ontwikkelingen en actualiteiten waarbij aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt centraal staat.

Traditiegetrouw organiseert de Programmaraad voorafgaand of tijdens de Praktijkdag een sessie waarin het ministerie van SZW deelnemers bijpraten over de laatste ontwikkelingen en actualiteiten uit Den Haag. Daarnaast deelt de Programmaraad welke ondersteuning en activiteiten er op stapel staan. 

De komende Leerwerkfestival Praktijkdag - Samen voor de ontwikkeling van mensen staat in het teken van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt, waardoor ook het ministerie van OCW op 20 juni aanwezig zal zijn om ontwikkelingen te delen.

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 20 juni 2023 van 16:00 - 17:15 uur
Waar: online via het platform Zoom
Meld je hier aan voor de online bijeenkomst In gesprek met...

Voor wie?

Alle (onderwijs en publieke partijen) professionals die zich bezighouden met de overstap van school naar werk of met scholing/ontwikkeling naast werk of op weg naar werk zijn welkom, waaronder werkgevers- en werkzoekendendienstverleners, projectleiders LLO, praktijkleren in het MBO, stage- en uitstroom coördinatoren en loopbaancoaches in het (MBO)onderwijs.