Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitnodiging inspiratiesessie 'Inclusief werkgeverschap: aan de slag'

17 juli 2023

Hoe kunnen we werkgevers en werkzoekenden in de regio nog dichter bij elkaar brengen? Hoe kun je inclusief werkgeverschap effectief stimuleren? En hoe speelt de dienstverlening aan werkzoekenden hier een rol in? Welke kansen kunnen professionals in de werkgevers- en werkzoekendendienstverlening samen pakken?

De Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt en het Landelijk WSP Gemeenten nodigen je uit om met deze vragen actief aan de slag te gaan op 28 september van 10.00 – 15.00u, bij Hofclub Utrecht.

Gedurende de dag gaan we aan de slag met hoe je inzicht krijgt in het willen en kunnen van werkgevers om inclusief te ondernemen en hoe je dit kunt beïnvloeden. Dit doen we aan de hand van de tool VIO (vragenlijst inclusief ondernemen). Professionals die al met deze tool werken, nemen je mee in hun ervaring en delen de resultaten.  

Aan de hand van casussen werk je gezamenlijk aan oplossingen om jouw aanpak nog beter af te stemmen op die van je counterpart bij werkgevers- of werkzoekendendienstverlening

Neem jij die counterpart mee? Laat het die persoon weten en meld je allebei aan. 

Het maximaal aantal deelnemers is 75 personen. De bijeenkomst is het vervolg op de online sessie inclusief werkgeverschap op 4 april. Je hoeft niet bij deze sessie aanwezig geweest te zijn, om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst op 28 september. Het verslag en de opname van de sessie op 4 april