Overslaan en naar de inhoud gaan

Oproep: doe mee aan enquête implementatie preferent proces LKS

28 april 2022

Goed nieuws: al meer dan twee derde van alle gemeenten heeft het preferente proces LKS  geïmplementeerd. Het ondersteuningsteam (Divosa en De Normaalste Zaak) hoort graag hoe de implementatie is verlopen en wat deze voor de werkgeversdienstverlening van gemeenten heeft betekend.

Heb je 10 minuten tijd om de enquête in te vullen?

Ondersteuning bij implementatie

Het ondersteuningsteam kan gemeenten nog tot 1 juli a.s. op weg helpen met implementaties. Daarnaast worden gemeenten die al geïmplementeerd hebben of hiermee bezig zijn, maar nog geen tegemoetkoming hebben aangevraagd opgeroepen hier niet te lang mee te wachten. De bodem van de subsidiepot is in zicht en er geldt: wie het eerst komt… Aanmelden kan via LKS@denormaalstezaak.nl

Ruim twee derde van de Nederlandse gemeenten is overgegaan op het preferent proces loonkostensubsidie (LKS). Dat proces is uniform en beter toegesneden op de wensen van werkgevers en inwoners. Hierdoor is het voor werkgevers – vooral als zij te maken hebben met verschillende gemeenten – eenvoudiger en aantrekkelijker om iemand via loonkostensubsidie aan werk te helpen.

Naar de enquête implementatie preferent proces LKS