Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik online sessie Praktijkleren in beweging

31 maart 2022

Op donderdag 24 maart vond de online kennissessie Praktijkleren in beweging plaats. We kijken terug op een mooie en interactieve sessie met een mooie opkomst aan deelnemers die allemaal met Praktijkleren aan de slag willen.

Allereerst vond er een gesprek plaats met dagvoorzitter Sandy Nijhuis en projectleider Gerlinde Scheper over de klantreizen rondom Praktijkleren. Hierbij werd stilgestaan bij de invulling van de rol van een ambassadeur om de beweging rondom Praktijkleren écht op gang te laten komen.

In twee verdiepende sessies is allereerst ingegaan op het praktijkvoorbeeld van Stroomopwaarts  en de doorontwikkeling van praktijkleren, en daarnaast op het onderzoek van AEF over de combinatie van werkfit en baancreatie met Praktijkleren. Alles is mooi visueel samengevat in het tekenverslag van Ronald van der Heide, die live aanwezig was tijdens de sessie! De sessie gaf veel inspiratie en handvatten voor professionals en organisaties om in beweging te komen en praktijkleren te gaan implementeren.