Matchingtools

Block
Laatst gewijzigd op: 15 februari 2020
Block
Met App4Talent kunnen studenten eenvoudig foto’s of filmpjes maken tijdens hun stage (BOL) of werk (BBL). Beeldend tonen van beroepshandelingen.
Werkzoekenden maken een talenprofiel met hun passies, ambities en drijfveren. Zo maken zij niet via ‘n hard cv, maar op cultuur en interesse ‘n match.
CompetenSYS vertaalt het vakmanschap van diagnose en matching naar objectieve en eenvoudig doorzoekbare cliëntinformatie. Richting vraag arbeidsmarkt.
Kandidaten zetten (met hulp van hun werkcoach) een profiel op. Ze worden voorgesteld aan werkgevers als zij vacatures ‘liken’ en passen in de branche.
Via Grensmatch kunnen werkgevers en werkzoekenden in de grensregio gemakkelijk vacatures inkijken, matchen en contact met elkaar leggen.
De HalloWerk app is meer dan een matchtingstool; het help de dienstverlening zo in te richten dat de kracht van de klant centraal staat.
De applicatie 'Helder Zicht op Werk' is een hulpmiddel om de eigen regie van de werkzoekenden met een uitkering te stimuleren.
Werkzoekenden maken een profiel door vragen te beantwoorden voor werkgevers en een korte videoboodschap op te nemen. Zij geven zelf hun interesse aan.
De software app heeft als doel: moderne digitale dienstverlening aan werkzoekenden en werkgevers binnen handbereik. Match vacatures/werkzoekenden.
Op basis van eerdere ervaringen, werkwensen en een competentiegenerator stellen gebruikers een profiel op. De app geeft actief passende vacatures aan.
De app geeft een overzicht van vacatures die aansluiten bij het profiel van de kandidaat. Met een klik kunnen zij hun interesse in de vacature tonen.
Professionals, werkgevers en kandidaten hebben elk hun eigen platform. Deze staan in verbinding met elkaar om zorgvuldig een passende match te maken.
MijnRSD is een goede en transparante informatievoorziening voor werkzoekenden. Het biedt een overzicht van alles wat de sociale dienst aanbiedt.
Met behulp van filters zien gebruikers alleen informatie die relevant is in de zoektocht naar werk. Zo verbetert de app communicatie met de gemeente.
PlayToWork biedt een modulair platform aan dat mbo’ers en werkgevers landelijk aan elkaar koppelt via serious gaming.
Met hulp van een professioneel videograaf, begeleidt TalentUit Noordoost-Brabant gemotiveerde talenten die aan de zijlijn staan naar betaald werk.
De app wordt gevuld met kenmerken uit interne systemen. Zo wordt iedere medewerker (arbeidsfit of niet) op persoonlijk niveau gestimuleerd.
Vindm wil af van traditioneel matchen. Een match is makkelijker gemaakt als de werkgever vacatures maakbaar maakt door het aanbieden van opleidingen.
Een goede match verder gaat dan een diploma of een cv. WIJIJ is de verbinding tussen werkgevers, werknemers, werkzoekenden en onderwijsinstellingen.
Block