Overslaan en naar de inhoud gaan

Presentaties en verslag Leerwerkfestival van 16 mei 2022

23 mei 2022

Vorige week maandag vond het Leerwerkfestival plaats in de Mariënhof, Amersfoort. We kijken terug op een zonnige en leerzame festival dag waarin veel kennis werd opgedaan én gedeeld om de brug te slaan tussen onderwijs en arbeidsmarkt

Van het plenaire gedeelte van het Leerwerkfestival is een mooi verslag gemaakt. Voor een goed beeld, quotes en foto's van de dag: lees hier het verslag!

Tijdens de plenaire opening namen HAN lectors Jos Sanders en José Cuperus met dagvoorzitter Pearl Hartgers de deelnemers mee in het belang van het bouwen van een krachtige leerwerkomgeving. De presentatie van Jos Sanders en José Cuperus vind je hier terug. Lees meer over de principes voor het ontwerp van een krachtige leerwerkomgeving van Jos Sanders en collega's. Hieronder vind je alle presentaties van de 7 sessies van het festival. 

Presentaties van sessies Leerwerkfestival

Leerwerkfestival, Plenair zaal

Het leerwerkfestival vond plaats op maandag 16 mei 2022 in de Mariënhof Amersfoort en werd georganiseerd door georganiseerd door de Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt in samenwerking met SBB, Kennispunt LLO, Landelijk Team Leerwerkloketten en de ministeries van SZW en OCW.